Parcul Național Domogled-Valea Cernei și unitățile turistice colaborează pentru promovarea zonei!

146

Odată cu sezonul estival din acest an, Administrația Parcului Național Domogled-Valea Cernei a încheiat o serie de protocoale cu unități turistice din stațiunea Băile Herculane, pentru a veni în sprijinul turiștilor care vizitează Valea Cernei, dar și pentru promovarea turistică a zonei.

În cadrul acestor protocoale încercăm să facem o promovare reciprocă, adică și ei pot veni la Centrul de Vizitare să își aducă pliante, broșuri și orice altceva legat de hotelurile sau pensiunile pe care le administrează și, totodată, să pună la dispoziția turiștilor pliante, hărți cu Parcul Național!

Cei cărora sunt pe suprafața Parcului le punem la dispoziție bilete pentru turiștii care doresc să plătească taxa de vizitare, fiind în interiorul Parcului, atunci pot achiziționa biletele și de la agenții economici cu care colaborăm!

Protocoalele le-am încheiat undeva în lunile iunie-iulie, deci nu foarte de mult timp, noi păstrăm legătura cu acești parteneri, de la câțiva au venit turiști trimiși de aceste hoteluri la Centrul de Vizitare să solicite mai multe detalii legate și de pachetele turistice, câțiva dintre ei au vândut și hărți, dar deocamdată doar atât am reușit să facem!

Mai dezvoltăm relația și sperăm ca de la an la an să încheiem cât mai multe astfel de protocoale, ca să fie un câștig pentru toată lumea, până la urmă!, ne-a declarat Mariana Păsărin – specialist în educație ecologică din cadrul Administrației parcului Național Domogled-Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU