[FOTO] Despre “Caransebeș Film Festival 2018” cu Ioan Cojocariu, de la ora 22!

285

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.
În acest an 2018 serbăm împreună 100 de ani de România Mare, 90 de ani de Radio România, radioul care şi-a bucurat ascultătorii cu informaţii corecte, muzică de calitate, dar şi cu teatru radiofonic. Vocile artiştilor români au pătruns pe calea undelor în sufletele voastre şi au rămas în amintirea tuturor generaţiilor de români, cu toţii slujitori al limbii şi literaturii române.

Emisiunea din această seară, ‘’Singuri, dar împreună ’’ o dedicăm, de la ora 22, oraşului de pe Timiş şi Sebeş: Caransebeş.

Invitatul nostru este cel care păstoreşte Casa de Cultură George Suru, din anul 2006 şi până în prezent, Ioan Cojocariu.
Vom afla despre activitatea şi proiectele culturale din oraş, dar şi despre “Caransebeș Film Festival 2018”, ce se va desfăşura în perioada 30 iulie – 5 august.

Anul acesta, filmele românești se împletesc cu cele străine și au fost alese astfel încât să fie pe placul întregului public: de la filme istorice la comedii, de la animații și aventuri la acțiuni și SF-uri. Pe lângă filmele ce vor putea fi vizionate în fiecare seară începând cu ora 21 în Parcul „General Ioan Dragalina”, festivalul va aduce pentru cei interesați difuzarea primului film documentar despre istoria românilor, în data de 1 august, începând cu ora 11, la Cinematograful Luna din municipiu, dar și susținerea unui simpozion cu tema „100 de ani de cinematografie românească”, în data de 4 august, începând cu ora 17, la Casa de Cultură „George Suru”, marcând astfel Anul Centenarului Marii Uniri.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cuIoan Cojocariu.

Emisiunea se difuzează pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău