Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Marii Uniri suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.
Invitatul nostru din această seară,Daniel Rogobete, pe lângă profesia de bază, aceea de inginer şi-a împlinit vocaţia prin sport şi mărturiseşte:

„Mă numesc Rogobete Daniel, m-am născut în Municipiul Reșița la data de 03.01.1971. Am absolvit Facultatea de Management în Producție și Transporturi promoția 1996 din cadrul Universității Politehnica din Timișoara. Am început să practic Aikido la data de 04.02.1994 pe vremea când eram student. În prezent sunt instructor de Aikido (centură neagră 4 DAN). Clubul de Aikido din Lugoj care se numește WAGO-KAN pe care îl conduc a împlinit 20 de ani de activitate în noiembrie 2017. Clubul Wago -Kan Lugoj face parte din Fundația Română de Aikido Aikikai care are sediul la Cluj -Napoca și care este condusă de Sensei Dorin Marchiș 6 DAN Aikido Aikikai. Aikido pentru mine este mai mult decât un mod de a face mișcare în timpul liber. Aikido este modul prin care eu mă exprim, metoda prin care eu mă relaxez, îmi cizelez corpul, îmi testez mintea și îmi depășesc limitele. Totodată Aikido poate fi metoda anti-stres perfectă, doar că vine cu niște beneficii secundare: cunoștințe de auto-apărare, sănătate, disciplină, prieteni…și lista poate continua”!!!

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu Daniel Rogobete.

Emisiunea se difuzează live pe pagina de facebook Radio România Reșița

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

1 COMENTARIU

  1. #Felicitări Radio Reșița pentru toate emisiunile, pentru toți oamenii frumoși care vin aici și pentru îmbinarea perfectă a culturii cu frumusețea sufletească. Credința și cultura, deși distincte, se întrepătrund și se conțin reciproc. Prin cultură omul exprimă atât modul său de viață în lumea aceasta, cât și înțelegerea sa asupra vieții.
    Și în lumea în care trăim, avem mare nevoie de echilibru, de artă, de muzică, de poezie, de credință. Să încercăm să ne schimbăm, să ne rugăm, să iubim.
    O seară frumoasă ❤❤❤

Comments are closed.