[FOTO] „Provocarea serii: între Da şi Nu” cu Părintele Mihai Ciucur, în această seară de la ora 22!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

Primii dascăli au fost preoţii, prima şcoală românească a fost într-o Biserică, primele manuale au fost cărţi bisericeşti, iar Marea Unire a fost realizată cu ajutorul Bisericii.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor.

Marea Unire a fost susţinută cu toată forţa de Biserica Ortodoxă Română. Biserica românească a fost prezentă la Alba Iulia prin 5 episcopi, 4 vicari, 10 delegaţi ai Consistoriilor ortodoxe şi a celor unite, 129 de protopopi, câte un reprezentant al fiecărui institut teologic şi 10 studenţi delegaţi. Miron Cristea, Episcop de Caransebeş, Nicolae Bălan, profesor la Academia Teologică „Andreană”, viitor Mitropolit al Transilvaniei se înscriu în elita românească unionistă.

În această seară alături de noi este părintele Mihai Ciucur, sufletul tinerilor de la A.T.O.R Banatul de Munte, ” Moştenitorii României”, din Caraș-Severin.
Părintele Mihai Ciucur ne va mărturisi despre proiectele desfășurate sau aflate în desfășurare, despre situaţia determinată de pandemie în omenire, despre importanţa solidarităţii ca dovadă a umanităţii în aceste vremuri grele.

La numerele de telefon 0255.20.60.61, 0255.20.60.62, puteți lua învățătura de la  Părintele Mihai Ciucur, invitatul nostru, sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp: 0751288777.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles