[FOTO] Maria Hadiji, șef secție expoziționale al Muzeului Satului Bănățean și colegul său Marius Matei sunt invitații emisiunii Boema în această seară de la ora 22:15

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Maria Hadiji,șef secție expoziționale al Muzeului Satului Bănățean și colegul său Marius Matei sunt invitații emisiunii Boema în această seară de la ora 22:15.

Despre proiectele Muzeului Satului Bănățean în Anul Centenarului și despre legătura indestructibilă cu idealurile românilor păstrate și transmise prin tradiții și obiceiuri, dar și despre proiectele viitoare vom afla de la distinșii noștri invitați.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău