Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În „Anul omagial al satului românesc, al preoţilor, învăţătorilor şi primarilor gospodari”, după invitaţii din Ticvaniu-Mic, Ilidia şi Valea Almăjului în această seară la emisiunea  la emisiunea “Între noi.Rămâne între noi’’ avem invitați din Moldova Nouă,artistul  liric de la Opera Națională din Timișoara, Mircea Șonea alături de doi Moștenitori ai României, elevii  Andra Totorean și Eduard Anoca, doi pianiști în devenire!

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu  artistul liric Mircea Șonea, Andra Totorean și Eduard Anoca

Emisiunea se difuzează live pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău