ciocan

Update

Bărbatul de 57 de ani din Deva care şi-a ucis părinţii cu lovituri de ciocan a fost arestat preventiv, în această după-amiază, pentru 29 de zile, pentru omor deosebit de grav. În timpul anchetei el şi-a recunoscut faptele şi a spus că intenţiona să arunce cadavrele într-un şanţ de lângă un garaj al familiei. Bărbatul a declarat în faţa judecătorilor că face recurs la decizie, care va fi judecat de Curtea de Apel Alba Iulia. Bărbatul a fost dus în centrul de arest şi detenţie al Poliţiei Deva.

Bărbatul va fi supus unei expertize psihiatrice la Jilava, iar dacă se va stabili că nu avea discernământ în momentul comiterii crimelor va fi eliberat din arest şi internat într-un spital pentru persoane cu probleme psihice, informează Mediafax.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că, de mai mulţi ani, părinţii îi reproşau că nu şi-a întemeiat o familie şi că are probleme cu greutatea, fiind supraponderal. De asemenea, bărbatul a relatat că părinţii – un fost director la CEC şi o fostă contabilă la Casa de Pensii – îi reproşau că este pensionar pe caz de boală şi că nu lucrează, iar el nu a mai putut rezista presiunii.

……………………………………………………………….

Un bărbat de 57 de ani din Deva este audiat de poliţişti, în această seară, fiind suspectat că şi-a ucis părinţii în vârstă 85 de ani şi a ţinut timp de două zile cadavrele acestora în locuinţă. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, o nepoată a celor doi bătrâni a anunţat Poliţia, sâmbătă seară, că nu i-a mai văzut pe aceştia de câteva zile, iar poliţiştii care au mers la locuinţa din Deva în care stăteau cei doi, împreună cu fiul lor şi au descoperit cadavrele bătrânilor.
Conform Mediafax, bărbatul le-a spus anchetatorilor că şi-a ucis părinţii joi seară, lovindu-i de mai multe ori în zona capului, cu un ciocan, iar de atunci a stat în casă cu trupurile neînsufleţite ale celor doi. Vecinii spun că bărbatul era cunoscut cu probleme psihice şi era pensionat pe caz de boală.