Şcoala altfel… ecologică

Grupul Ecologic de Colaborare Nera a acordat  în data de 18 aprilie a.c. certificatele de absolvire a cursului de agent ecologic voluntar, o activitate extracurriculară desfăşurată în perioada decembrie 2017 – martie 2018 în parteneriat cu liceele CLISURA DUNĂRII din Moldova Nouă și MATHIAS HAMMER din Anina.

Cursul a vizat pregătirea elevilor și profesorilor de la cele două licee în vederea implicării pe parcursul anului 2018 în proiecte de protecția mediului derulate de către GEC Nera.

Înmânarea certificatelor precum şi acordarea unor premii celor 28 de participanţi la curs s-a făcut într-un cadru festiv la sediul Liceului CLISURA DUNĂRII din Moldova Nouă, evenimentul  fiind înclus în săptămâna ŞCOALA ALTFEL 2018 realizată în cadrul acestui liceu.

 “Astfel de cursuri sunt activități de educație ecologică care îi ajută pe elevi să aibă în permanență o atitudine prietenoasă față de natură” a spus profesoara Corina Conţescu  coordonatorul echipei de voluntari de la Liceul Tehnologic CLISURA DUNĂRII din Moldova Nouă, iar profesorul Dumitru  Boboescu, coordonatorul echipei de voluntari de la Liceului MATHIAS HAMMER din Anina,  a accentuat ideia că “apărarea naturii trebuie să fie un reflex permanent al tinerilor pentru că, dacă vorbim de protecția mediului, aceasta este vârsta la care se formează astfel de reflexe”

Cele mai citite

Related Articles