Centrul Primăvara chiar face minuni! “Unii colegi îşi băteau joc de mine şi erau foarte răutăcioşi, mă luau peste picior, îmi ziceau că nu sunt normală”

778

Copiii de la Centrul Primăvara chiar sunt speciali în adevăratul sens al cuvântului şi pot să afirm cu tărie acest lucru după ce am stat de vorbă cu Didiana Maria o tânără în vârstă de 18 ani care a trecut printr-o adevărată traumă.

Ea spune că nu a interesat-o niciodată să ştie concret de ce boală suferă dar spune despre ea că este un copil sensibil care în trecut uita, poate, anumite lucruri. Centrul Primăvara însă, ia schimbat complet viaţa. Acum este puternică, frumoasă şi plină de viaţă  un alt om, dornic să-şi construiască prin propriile forţe un viitor mai bun.

Am venit aici la Centrul Primăvara când eram în clasa a IV-a şi pot să vă spun sincer că personalul de aici, chiar face minuni. Viaţa mea până la acest centru a fost plină de probleme, de ura celor din jur, în trecut chiar am avut probleme unii colegi îşi băteau joc de mine, eram la o şcoală de stat şi erau foarte răutăcioşi cu mine, mă luau peste picior, îmi ziceau că nu sunt normală. Nu era zi să nu mă duc acasă, vă poate spune şi mama, cu hainele murdare şi rupte, uneori eram lovită şi batjocorită de aceşti copii, nu mi-a fost uşor dar când am ajuns aici totul s-a schimbat în bine. Pentru mine chiar a fost o traumă şi cu ajutorul doamnei doctor Mănescu am trecut peste acea perioadă dificilă. Acum sunt bine, vreau să am un loc de muncă, o familie, mi-ar plăcea să fiu coafeză sau manichiuristă de ce nu”, a declarat tânăra în vârstă de 18 ani.

Sper că am reuşit să vă conving prin aceste poveşti de viaţă că Centrul Primăvara chiar face minuni şi de aceea copii bolnavi de acolo au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Spune STOP indiferenţei vino şi donează din puţinul tău pentru aceşti copii care merită o viaţă mai bună, Noua ne pasă… tu ce simţi?

Daiana Roşca