pompieri

UPDATE: Incendiul din cartierul Doman a fost stins. Pompierii de la Detaşamentul ISU Semenic au acţionat cu 2 autospeciale. În urma anchetei se pare că incendiul a pornit de la o oală cu sarmale lăsată nesupravegheată. Flăcările au distrus întreaga bucătărie şi acoperişul casei, intacte au rămas camera de zi şi câteva anexe. În urma acestui incident, bărbatul de 60 de ani a  suferit arsuri pe toată suprafaţa corpului, fapt pentru care a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Reşiţa. Dar, din cauza arsurilor grave acesta a fost transportat la o Clinică de specialitate din Bucureşti.

…………………………………………………………………………………

La această oră pompierii de la ISU Semenic încearcă să stingă o casă din cartierul Doman, care a luat foc în urmă cu 20 de minute. Până au ajuns salvatorii la locul incidentului, proprietarul a încercat să stingă singur incendiul, dar nu a reuşit. Bărbatul a suferit arsuri pe toată suprafaţa corpului , fapt pentru care a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Reşiţa. Vom reveni cu amănunte!

5 COMENTARII

  1. mda….pai cuvantul 'rapus'…cred ca tot cei de la (editat) l-au folosit….domnule Soflea…cu siguranta nu cei de la Ambulanta…si daca a fost dus sau nu la urgente se poate verifica…si la fel se poate verifica si cu ce a fost transportat mai departe…..Si imi pare rau Stefi…dar nu ma pot abtine…toata lumea calca in picioare Ambulanta…dar sa ne intelegem….nu ne-a ajutat nimeni cu nimic ….cei de la SMURD,ex…au primit 2% din salariile celor care au hotarat sa redirectioneze spre ei….de parca pana a aparut SMURDUL….au sunat la taxi nu la Ambulanta…

  2. Eh….Stefi….inca nu ai invatat ca SMURDUL trebuie sa isi primeasca 'binemeritatele' laude chiar si in lipsa….ce conteaza…poate ca cei de la (editat) l-au vazut….il trageau renii mosului ca pe ei conditiile meteo nu i deranjeaza…;)

  3. ,,Din nefericire, omul a suferit arsuri grave de gradul III si IV pe o suprafață mare din corp. Noi l-am preluat, i-am acordat primul ajutor după care l-am transportat la Spitalul Județean Reșița. Acolo, echipa de medici și cadre medicale, i-au toaletat rănile și l-au pregătit pentru transportul cu mașina ambulanței. Inițial s-a solicitat un elicopter pentru transportul de urgență la Spitalul de arși din București, dar din cauza condițiilor meteo, decolarea a fost imposibilă. În aceste condiții, eu și echipa mea am preluat rănitul și l-am transportat cu ambulanța la București” spune doctorul Ștefan Lisi de la SJA Reșița. Din păcate, având în vedere suprafața mare de corp arsă și arsurile de mai multe grade, șansele de supraviețuire ale bărbatului rănit sunt minime. SURSA (editat), ACESTA ESTE ADEVARUL, LA ORA 3 NE-AM INTORS DE LA BUCURESTI, SMURDUL NU L-AM VAZUT

  4. Situatie tragica pentru cei afectati! Am insa o nedumerire: barbatul a fost rapus de flacari si a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean? Eu stiu ca rapus=omorat si atunci nu inteleg exprimarea ,,transportat de urgenta'' ! Unde mai este urgenta daca este decedat?

Comments are closed.