Tragedie la Ticvaniu Mare: Fetiță de patru ani spulberată de o mașină

O fetiță de numai 4 ani și jumătate a fost lovită de o mașină, ieri, la Ticvaniu Mare. Minora a sărit în fața unei mașini condusă de un șofer de 44 de ani care tranzita județul.

În urma controlului  efectuat de polițiști a rezultat că șoferul nu a consumat alcool, dar din păcate nu a putut evita accidentul. Fetița a ajuns cu răni grave la Spitalul Județean din Reșița, însă a fost transferată la Timișoara unde a fost operată, noaptea trecută.

Conform declarațiilor date de Aneta Liliana Gruiescu, o apropiată a familiei, fetița este în stare extrem de gravă și are puține șanse de supraviețuire.

Medicii nu i-au mai dat nicio sansă. A fost operată azi noapte. Masina care a lovit-o, este o Dacia Duster albă din județul  Olt. Pană  în prezent șoferul nu a luat legatura cu părinții. Acum jumate de ora ambii parinți plangeau și mi-au zis ca medicii nu-i mai dau nicio sansă” – a declarat aceasta acum câteva minute.

Având în vedere că familia fetiței este una care nu dispune de posibilități financiare, un cărășean cu suflet mare, Biste Valerius, a lansat o campanie de ajutor pe pagina sa personală de facebook.

Am citit de tragedie si va rog sa incercam sa ajutam familia.Nu stiu cum sa o facem dar trebuie sa o facem urgent.O sa ma interesez daca au vreun cont si celor interesati sa faca bine o sa le transmit.

Iban RO98BPOS11002737293RON02

Titular cont Dragomir Iuliana”  – a transmis acesta pe rețeaua de socializare.

De același autor

Related Articles