Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor aducem pe calea undelor oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

„În viață nu există câștigător definitiv”

În această seară, de la ora 22:15, în cadrul emisiunii Boema,ne întâlnim sub cupola căldurii sufletești a unui mare artist român, Marcel Iureș.

Despre România frumoasă, despre marii regizori cu care a lucrat, despre profesorul său de teatru,Marin Moraru, al cărui student preferat a fost, despre legendele Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, despre cărți  și bineînțeles despre Reșița, în exclusivitate pentru voi ascultătorii Radio România Reșița,Marcel Iureș.

Și pentru că „în viață nu există câștigător definitiv”, după cum mărturisește Maestrul Iureș, rămâneți pe frecvențele radioului reșițean, pentru a fi câștigătorii unei seri de miercuri, de neuitat.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău