Un nou accident mortal pe şoselele din Caraş-Severin

O femeie și-a pierdut viața noaptea trecută, într-un accident de circulație produs pe DN 6. Evenimentul a avut loc în dreptul căminului cultural din Sacu. Victima, în vârstă de 65 de ani, se afla pe partea carosabilă, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante. Femeia a fost lovită de un tir condus de un şofer din Prahova.

Accidentul a avut loc în jurul orei 01.00, spun poliţiştii.

„Din verificările polițiștilor, pe DN 6, sensul de mers către Lugoj, pe un sector de drum în aliniament, fără restricții de circulație, o femeie de 65 de ani din localitate, se afla pe partea carosabilă, în dreptul Căminului Cultural, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante, fiind acroșată de un ansamblu de autovehicule care circula regulamentar din direcția Lugoj spre Caransebeș, condus de un bărbat de 50 de ani din Balotești jud. Prahova. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, și i-a fost recoltată o mostră biologică în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș”.

În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 Cod penal.

Până ieri, pe şoselele din Caraş-Severin erau înregistrate 4 accidente mortale, spune şeful Serviciului rutier, comisar Dorin Ţugmeanu.

(Sebastian Dragomir)