[AUDIO] Bilanţ de final de an la Primăria Reşiţa

stepanescuProiectele finalizate în 2013, proiectele care vor continua în 2014 şi cele care vor demara anul viitor au fost expuse astăzi presei locale de primarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu. Acesta a făcut o trecere în revistă a principalelor realizări ale administraţiei publice locale de pe parcursul anului 2013.

Nici obiectivele propuse şi nerealizate nu au fost uitate. Astfel, o serie de drumuri din municipiu nu au mai fost asfaltate, mai multe noi reţele de iluminat public abia se află în procedură de achiziţie, iar refacerea unor obiective de construcţii a fost amânată. Mihai Stepanescu a mai subliniat că în 2014 vor fi derulate acţiuni şi pentru continuarea atragerii de investitori în zona Industrială Valea Ţerovei, pentru încheierea de parteneriate public-private pentru o seamă de obiective de investiţii, precum şi pentru promovarea contrucţiei de locuinţe pentru tineri pe terenuri care vor fi achiziţionate de Consiliul Local Reşiţa.

Toate sectoarele de activitate ale Primăriei Reşiţa au fost, aşadar, analizate la acest final de an de primarul Mihai Stepanescu. Acesta a făcut şi o sinteză a realizărilor din 2013 şi a explicat care sunt principalele acţiuni bifate de executivul reşiţean în domeniul culturii şi sportului:

Ultimul eveniment cultural de anul acesta, organizat de Primăria Reşiţa, va fi Revelionul 2014. Programul ultimei seri a anului 2013 cuprinde un spectacol de muzică populară care va începe la ora 22.00 şi un spectacol de muzică uşoară care precede şi urmează focul de artificii programat la miezul nopţii dintre ani.

Cele mai citite

Related Articles