În această perioadă în Banatul de Munte se desfășoară cel mai important eveniment cultural al anului 2018, Festivalulul Internațional de Teatru ,,Scena ca o stradă”, al cărui principal organizator este Asociaţia Multiculturală Visions of Dreams România, prin  președintele Mihaela Țugmeanu, care  este invitatul emisiunii „Ascultă cum te ascult”, moderată de managerul Radio România Reșița,Laura Sgaverdea.

La început de primăvară, doamnele și domnișoarele din județ sunt invitate de Asociaţia Multiculturală Visions of Dreams România,mâine, 1 martie , de la ora 20:30 la Casa de Cultură a Sindicatelor Reşiţa, la un Concert extraordinar „With love for women”, cu Dean Bowman (SUA) şi Bane Gluvacov Tubacin Band (Serbia). În cadrul evenimentului, doamnele şi domnişoarele vor primi mărţisoare şi flori din partea organizatorilor.

Vineri 2 martie, răsfățate vor fii doamnele și domnișoarele din Caransebeș care se vor bucura de același eveniment denumit „Din dragoste pentru femei” la Casa de Cultura „George Suru”, de la ora 19.

Mai multe amănunte aflați de la Mihaela Țugmeanu, astăzi de la ora 17:15, ascultând emisiunea „Ascultă cum te ascult”, unde puteți intra în direct cu invitata Laurei Sgaverdea la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62

Așadar, rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.