Oficiali din Parchetul București au confirmat, că au primit raportul psihiatric al asasinei de la metrou, Magdalena Șerban, iar femeia poate răspunde penal, deoarece avea discernământ atunci când a împins o tânără în fața garniturii de tren care intra în stația Dristor 1.

Raportul psihiatric al Magdalenei Șerban, cea care a împins în fața metroului o tânără, întocmit de comisia medico-legală de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”  s-a încheiat, au declarat oficiali duin Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Anchetatorii au precizat că rezultatul raportului arată că femeia avea discernământ, în momentul în care a comis crima de la stația Dristor 1 și poate răspunde penal.

Drept urmare, procurorii pot întocmi rechizitoriul și Magdalena Șerban poate fi trimisă în judecată pentru omor.

O expertiză care a durat două luni și în tot acest timp, Magdalena Șerban a fost dusă de mai multe ori la Institutul de Medicină Legală, experții au făcut mai multe teste.

Magdalena Şerban a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

În seara de 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins-o pe tânăra de 24 de ani, Alina Ciucu, în faţa metroului.

Tânăra a murit pe loc, fiind lovită de trenul ce tocmai intra în staţie. Cu câteva ore înainte, Magdalena Şerban a încercat să o împingă în fața metroului pe o altă tânără, în staţia Costin Georgian, însă tânăra a opus rezistenţă şi a scăpat cu viaţă.