retinut cu catuseUn bărbat de 38 de ani din judeţul Arad a fost reţinut astăzi, după ce aseară şi-a ucis fosta soţie pe stradă, cu un cuţit. Fapta s-a petrecut în faţa a două dintre fetiţele lor, în vârstă de cinci şi şapte ani, bărbatul fugind apoi şi ascunzându-se pe timpul nopţii într-o pădure. Crima a avut loc în localitatea Tauţ, unde cei doi soţi, care divorţaseră recenţ locuiau la adrese diferite, martorii declarându-le anchetatorilor că bărbatul şi-a înjunghiat soţia pe stradă.

Procurorul de caz Codrin Gavra de la Parchetul Tribunalului Arad a declarat pentru MEDIAFAX că suspectul are antecedente penale, pentru că ar mai fi bătut-o de câteva ori pe femeie, atât în timpul căsătoriei, cât şi după divorţ, având pe rol un proces pentru vătămare corporală şi violare de domiciliu.

Sâmbătă seară, la fel ca în alte dăţi, a urmărit-o pe stradă pe fosta soţie. Avea asupra sa un cuţit de bucătărie şi a înjunghiat-o de trei ori în gât şi de două ori în inimă. Femeia, în vârstă de 33 de ani, a murit pe loc în urma rănilor suferite, a declarat procurorul.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.