Accident teribil aseară între Timișoara și Lugoj. O fetiță de șase ani a murit

O fetiță de 6 ani a murit vineri seară în urma unui accident produs între Timișoara și Lugoj. Încă 3 persoane sunt în stare gravă. Fetița se afla în brațele mamei, pe scaunul din dreapta șoferului.

Familia cu doi copii se îndrepta spre Timișoara. În apropierea orașului Buziaș, mașina în care se aflau s-a ciocnit frontal cu o alta.

Medicii au preluat copilul în stop cardio-respirator și au încercat să-l resusciteze aproape o oră. Părinții micuței și fratele ei au fost transportați la spital. Băiețelul, care stătea pe bancheta din spate, este stabil și are doar câteva răni ușoare. Părinții sunt însă în stare gravă.

„Într-unul din autoturisme erau doi adulţi şi doi minori pe bancheta din spate, din care cel de şase ani a fost preluat de SAJ, iar celălalt nu prezintă leziuni. În celălalt autoturism se afla doar şoferul, încarcerat. (…). Din păcate, minorul de şase ani a fost declarat decedat”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

Polițiștii care au făcut cercetarea la fața locului nu au găsit nici o urmă de frânare.

Vinovat de producerea accidentului se pare că este șoferul care se afla singur în mașină, un bărbat de 58 de ani. Acesta ar fi intrat pe contrasens, potrivit cercetărilor făcute de polițiști la fața locului.