[FOTO] Un tânăr şi-a impresionat prietena, de ziua îndrăgostiţilor

485

Un grav accident rutier a avut loc aseară, în Piaţa Maria din Timişoara. O tânără a ajunş în stare gravă, la spital, după ce maşina în care se afla a intrat în plin într-un tramvai aflat în staţie. Vinovat de producerea accidentului este şoferul, în vârstă de 18 ani, începător. El a intrat pe liniile de tramvai iar maşina a derapat din cauza carosabilului umed, s-a învârtit şi s-a izbit de tramvai. Pentru scoaterea victimei a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare grea și 6 subofițeri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara și un echipaj SAJ. În autoturism se aflau două persoane, șoferul (băiat de 18 ani) și un pasager (fată de 18 ani).

„Tânăra a rămas încarcerată și a fost nevoie de intervenția pompierilor militari pentru a fi extrasă, după care a fost predată, conștientă și cooperantă, echipajului SAJ pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Șoferul a suferit doar un atac de panică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat, Elena Megherea.

Din fericire, nicio persoană aflată în tramvai nu a necesitat îngrijiri medicale.

(Sebastian Dragomir)

Foto: ISU Timiş