Dragnea: Turnătorii din dosarul meu sunt Şova, Ponta şi Niţulescu. Nu am bani să-mi iau copia scrisă a dosarului.

Liviu Dragnea a dezvăluit, în această  seară, la postul România TV, că Dan Şova şi Victor Ponta sunt printre turnătorii din dosarul TelDrum, dosar pe care l-a cerut în format electronic, întrucât nu are bani să-l fotocopieze, căci procurorii i-au pus sechestru pe avere.

”Ştiu turnătorii din dosar: Şova, Ponta, Niţulescu şi alţii. Am cerut ca dosarul să-mi fie pus la dispoziţie în formă electronică. S-a refuzat.  Au zis că numai în formă scrisă, care durează şi foarte mult şi costă şi foarte mult. Ca să le iau în copie scrisă, format scris pe hârtie, mă costă peste un miliard de lei. Cei care gestionează dosarul sunt cei care mi-au pus sechestru. Singurul venit pe care îl am este indemnizaţia de parlamentar, nici aia întreagă.

S-ar putea ca dacă mă împrumut ca să îmi pună sechestru şi pe împrumutul ăla. Eu nu pot avea acces la dosar pentru că nu am cu ce să-l plătesc. Nu cumva dreptul meu la apărare este afectat? Chiar o să vorbesc cu doamna avocat să facem publică plângerea pe care am făcut-o”, a transmis Liviu Dragnea.

De același autor

Related Articles