Accident cu patru mașini implicate, provocat intenționat. Șoferul ar fi încercat să-și omoare soția

Scene greu de descris în cuvinte au fost văzute, sâmbătă  după amiază, în centrul Capitalei. O maşină scăpată de sub control a făcut zob alte trei autoturisme. În loc să fie atent la volan, șoferul îşi bătea iubita şi a intrat în plin în maşinile oprite la semafor pe Bulevardul Dacia. Imediat după accident, lupta dintre cei doi a continuat pe asfalt, printre cioburi şi maşinile care traversau bulevardul.

Câţiva agenţi de la Poliţia Locală au reuşit, cu greu, să-l oprească pe bărbat. Agresorul e cercetat acum pentru tentativă de omor.

Accidentul a avut loc pe Calea Victoriei, la intersecţia cu bulevardul Dacia, fiind implicate patru autoturisme.

În urma impactului, au fost rănite cinci persoane – trei femei si doi barbaţi – , care au fost transportate cu ambulanţele la spital, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

După ce l-au reținut pe bărbatul violent care a provocat accidental polițiștii au confirmat că acesta consumase cocaină.

Femeia care a fost agresată  a povestit că s-a certat cu soțul ei, Dragos B., iar acesta ar fi încercat să o omoare, intrând cu vehiculul în celelalte mașini. Tot soția lui a spus și că acesta consumase droguri, rezultatele testelor urmând să clarifice sub influența a ce substanțe se afla. În plus, femeia a spus că soțul ei o amenințase cu moartea anterior, după ce o ceartă la domiciliu.

Cele mai citite

Related Articles