Accident cu victime pe dealul Stârmina

2988

Accident cu două victime, în această dimineață, în județul Mehedinți. Evenimentul s-a produs în jurul orei 7.15, pe drumul care leagă Șimian de Vânju Mare, pe dealul Stârmina. Acolo, două autoturisme s-au ciocnit frontal și doua persoane au ramăs încarcerate. Timp de mai bine de jumătate de oră circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri pe DN 56 A, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Lidia Viziru

„În accident au fost implicate trei persoane conştiente, dintre care două încarcerate. Pompierii au descarcerat cele două victime, care au fost predate echipajelor SMURD şi SAJ pentru acordarea primului ajutor medical. Cea de a treia a suferit un atac de panica şi este evaluată de echipajele medicale”, transmite şi ofiţerul de presă al ISU Drobeta, Raluca Tîrcă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată la ora 07:45 pe un fir alternativ pe DN 56 A, în zona localităţii Hinova (Dealul Stârmina), în judeţul Mehedinţi, unde anterior fusese oprită din cauza unei coliziuni frontale între două autoturisme. Evenimentul s-a produs la km 67+500 metri şi s-a soldat cu rănirea a două persoane, care au suferit mai multe fracturi.

„Pe DN56A, în afara localităţii Hinova, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat în vârstă de 44 de ani din Vînju Mare. În urma impactului a rezultat rănirea celui de-al doilea conducător auto, cât şi a unei alte persoane de sex feminin în vârstă de 42 de ani pasagera în acelaşi autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Mehedinţi.

foto: arhivă

(Sebastian Dragomir)