Secţie importantă, renovată din banii medicilor! Se întâmplă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.

Pentru că au hotărât să nu mai aştepte bani din partea conducerii unităţii medicale, cei 6 medici din cadrul Secţiei de Chirurgie generală au reuşit să facă chetă, din propriul buzunar, pentru reabilitarea condiţiilor hoteliere.

Cu aproximativ 4 mii de euro, medicii au reparat uşile, au zugrăvit saloanele şi au înlocuit piesele de mobilier uzate. Secţia de chirurgie are în continuare nevoie şi de alte investiţii importante pentru că aici sunt tratate printre cele mai grave cazuri din spital, susţine chirurgul Romeo Dumitrescu.

M-am hotărât să încep o reabilitare a secţiei, am scos bani din buzunarul meu, aproape 4 mii de euro. Credeţi că această direcţiune a venit să vadă ce se întâmplă aici? Nu ne-a dat nici măcar un ban, măcar să facem nişte reparaţii la tocurile de uşi, adică o zidărie simplă, nimic complicat, am zugrăvit şi o parte din saloane. Se vede clar că nu există niciun interes faţă de ceea ce am făcut noi aici, în beneficiul pacienţilor”, a precizat chirurgul Romeo Dumitrescu.

Daiana Roşca