Antonia a primit, în sfârşit, vestea pe care o aşteaptă de câţiva ani. Artista va putea să fie în cel mai scurt timp o femeie liberă şi îşi va putea îndeplini toate planurile pe care le are alături de iubitul ei, Alex Velea, alături de care are doi copii, Dominic şi Akim.

Din 2013, Antonia tot încearcă să divorţeze de Vincenzo Castellano şi se pare că actele sunt în curs de definitivare.

Divorţul de Vincenzo Castellano se va pronunţa la un notar, în Bucureşti. Italianul şi artista s-au înţeles şi în privinţa fetiţei lor, Maya, în vârstă de 7 anişori. Micuţa rămâne la tată, în Italia.

„Custodia minorei este comună, domiciliul rămâne în Italia. În ceea ce priveşte venirea ei în România, acest lucru va fi posibil doar dacă o aduce tatăl ei. Însă Antonia o poate vizita cât doreşte, acolo unde micuţa are domiciliul, şi anume în Castellammare di Stabia, Napoli”, au  mai completat aceleaşi surse. Aşadar, Antonia va putea semna certificatul de divorţ, iar anul acesta poate să-şi boteze cei doi băieţi şi chiar să se mărite cu iubirea vieţii ei, Alex Velea”, au declarat surse apropiate de Antonia, citate de click.ro.

Antonia a lansat o nouă piesă numită ”ADIO” chiar în ziua în care s-a aflat că s-a decis divorţul dintre ea şi Vicenzo Castellano, după ce au reuşit să ajungă la un compromis în ceea ce priveşte custodia fiicei lor. Versurile melodiei vorbesc despre finalul dureros al unei relaţii.