Motto: ”Când vezi un om bun, gândeşte-te să-l întreci, când vezi un om rău, cercetează-ţi inima”.Aristotel

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această primă lună a lui 2021, îl aniversăm pe Victor Socaciu, născut pe 14 ianuarie 1953 la Braşov. Cantautor de muzică folk şi  realizator de emisiuni de radio şi  televiziune a pătruns în sufletele românilor prin erudiţia şi devotamentul său.

Prin intermediul acestui interviu acordat radioului reșițean, îi transmitem un sincer La Mulți Ani!

L-aș putea prezenta în cuvinte simple: tatăl îl voia fotbalist, mama îl voia fericit. O să ne răspundă domnia sa, dacă s-a împlinit dorința mamei,în această seară de la ora 22:15  pe calea undelor, la emisiunea Boema!
Este generos, rafinat și sensibil așa cum a fost dintotdeauna, pentru că atunci când îi rostim numele o facem cu emoție și prețuire.

Mărturisirile sale, povestea sa de viață și gândurile pentru ascultătorii radioului reșițean conturează bucuria unei seri minunate de început de An Nou, 2021.

„Ceea ce trebuie să ne definească pleacă din interiorul nostru şi trebuie să-l afirmăm.Omul şi destinul lui sunt la pachet dăruite de Dumnezeu”, afirmă artistul Victor Socaciu.

Rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.