[FOTO] Victor Socaciu, invitatul unei emisiuni Boema de colecție, în această seară de la ora 22:15!

Motto: ”Când vezi un om bun, gândeşte-te să-l întreci, când vezi un om rău, cercetează-ţi inima”.Aristotel

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această primă lună de primăvară a lui 2021, ne reîntâlnim cu  Victor Socaciu, cantautor de muzică folk şi  realizator de emisiuni de radio şi  televiziune, care a pătruns în sufletele românilor prin erudiţia şi devotamentul său.

L-aș putea prezenta în cuvinte simple: tatăl îl voia fotbalist, mama îl voia fericit. O să ne răspundă domnia sa, dacă s-a împlinit dorința mamei,în această seară de la ora 22:15  pe calea undelor, la emisiunea Boema!
Este generos, rafinat și sensibil așa cum a fost dintotdeauna, pentru că atunci când îi rostim numele o facem cu emoție și prețuire.

Mărturisirile sale, povestea sa de viață, dar şi despre cei  30 de cantautori care se adună la finalul lunii martie  pentru a sărbători “30 ani de OM BUN”, Festivalul atât de drag românilor, deasemeni și gândurile pentru ascultătorii radioului reșițean conturează bucuria unei seri minunate de început de primăvară.

„Ceea ce trebuie să ne definească pleacă din interiorul nostru şi trebuie să-l afirmăm.Omul şi destinul lui sunt la pachet dăruite de Dumnezeu”, afirmă artistul Victor Socaciu.

Rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles