Bilanţul lui Contra, la final de 2017! S-a bătut cu Dinamo pentru titlu şi a schimbat faţa naţionalei

Cosmin Contra a făcut cel mai important pas din carieră in 2017. A devenit selecţionerul României, după ce se luptase pentru titlu cu Dinamo până în ultima etapă.

După realizările de pe banca tehnică a “câinilor”, Contra a schimbat faţa naţionalei încă de la primele meciuri. Cel puţin la nivel de atitudine, tricolorii sunt pe drumul cel bun, lucru subliniat încă o dată de tehnicianul primei reprezentative.

“Eu cred că s-a văzut lucrul ăsta la echipa naţională, s-a văzut că jucătorii îşi doresc să câştige fiecare meci şi împotriva fiecărui adversar. Se sacrifică în teren în anumite momente”, a explicat Contra, pentru Digi Sport.

Deşi încă tânăr, selecţionerul se bucură din partea oamenilor cu greutate în fotbalul românesc. Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF şi Victor Piţurcă pariază că actualul staff tehnic este un plus pentru naţională.

“<Guriţă> este un antrenor în formare încă, dar din punctul meu de vedere este un antrenor care urcă. Ca şi Gâlcă, poate Dică. Nu vorbesc de cei consacraţi: Andone, Boloni, Rednic, Olăroiu”, a spus “Naşul”, completat de Piţurcă: “Eu l-am susţinut de la început. Trebuie să fim toţi alături de el, şi cei din lumea fotbalului şi cei din alte sfere şi politic; toată lumea trebuie să fie alături de echipa naţională”.

Două victorii, un egal şi o înfrângere este bilanţul lui Contra de la numirea pe banca tricolorilor.

sursa foto:digisport.ro

Cele mai citite

Related Articles