[FOTO] În această seară de Crăciun, vă aștept pe toți Acasă, pe frecvențele Radio România Reșița

Motto:„Familia este biserica de acasă.”Sfântul Ioan Gură de Aur

În această seară de Crăciun, vă aștept pe toți acasă, pe frecvențele Radio România Reșița, de oriunde ne-ați asculta, din țară sau din străinătate, indiferent dacă sunteți alături de cei dragi, sau singuri, sănătoși sau bolnavi, veseli sau triști, Radio România Reșița este Casa unde ne întâlnim să serbăm Nașterea Domnului.

„Mi-e dor de mine cu sufletul altuia.”

De la ora 22, la emisiunea „Între noi.Rămâne între noi”, la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 vă aștept Acasă cu gânduri de Crăciun pentru cei dragi.
Acasă este acolo unde-ţi este inima. Cred că atunci când inviţi oameni la tine acasă, îi inviţi în sufletul tău. Viaţa este frumoasă aici şi sunetele călătoresc pe o mare distanţă. Aici se află muzica sufletului, hrana sufletului şi dragostea sufletului…
Ne întâlnim Acasă, în această seară, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Epilog: „Mi-e dor de mine cu sufletul altuia.”Ionel Teodoreanu

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles