Motto:„Nu există o revelație mai profundă a sufletului unei societăți decât felul în care își tratează copiii.” Nelson Mandela

Moș Crăciun nu cunoaște oboseala, nici frigul, nici renunțarea, pentru că nu există și nu va exista Crăciun fără ca el să ajungă la copiii care-l așteaptă.

„Cuvintele frumoase pot fi scurte şi uşor de rostit, însă ecoul acestora este nesfârşit.”

După ce a citit Scrisoarea de dragoste adresată lumii întregi de la Căsuța copiilor din Reșița, a plecat de această dată pe portativul Muzicii pentru Viață către copiii de la Centrul de recuperare şi evaluare „Cristian Şerban” din Buziaş,punând între darurile sale și dragostea noastră de la Radio România  Reșița, pentru a le mângâia sufletele cu speranța și susținerea tuturor celor de vârsta lor din Caraș-Severin și de pretutindeni.

Se spune că există locuri în inimă despre care nici măcar nu știi că există până când nu iubești un copil… voi toți care ați redescoperit în această perioadă aceste locuri în inimile voastre dăruind, ați  făcut  depozite în băncile de memorie ale copiilor noștri, indiferent ce diagnostic le-a pus destinul atunci când s-au născut.Copiii sunt Lumina care ne încălzește sufletele, iar în   spatele fiecarui Copil Lumină este un Părinte Soare.

Familia profesori dr. Margit și Viorel Șerban sunt Părinții Soare ai copiilor de la Centrul de recuperare şi evaluare „Cristian Şerban” din Buziaş, fiindcă cea mai sigura cale spre inima unui copil este sa petreci timp cu el.

Moș Crăciun există ! Fiecare dintre noi putem să fim un Moș Crăciun cu vocația carității pentru a crește zi de zi în iubire și pe copiii care au nevoie de fiecare dintre noi.Toate tristeţile lovesc sufletul, numai cea din iubire loveşte şi inima, așa că nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești.

Crăciun fericit copiilor de la Centrul de recuperare şi evaluare „Cristian Şerban” din Buziaş și întregii familii de acolo care duce povestea mai departe de 20 de ani !

Epilog: „Cuvintele frumoase pot fi scurte şi uşor de rostit, însă ecoul acestora este nesfârşit.”Maica Tereza

Anca Bica Bălălău