Poliţişti Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor DIICOT, cercetează trei bărbaţi, de 44 de ani, 37 de ani, şi 19 ani, din judeţul Constanţa. Cei trei sunt acuzaţi de trafic de minori, trafic de persoane şi proxenetism a relatat astăzi adevarul.ro.

Conform  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj (IPJ), cei trei bărbați ar fi racolat  o minoră de 16 ani, din judeţul Cluj, o tânără  de 19 ani, din judeţul Caraş-Severin şi una de 24 ani, din judeţul Constanţa pe care le-au obligat să se prostitueze.

Tinerele, care au fost racolate în perioada 2016-2017 prin intermediul unor siteuri de socializare, ar fi fost presate de cei în cauză să obţină sume cât mai mari de bani, fiind chiar împiedicate să doarmă, ameninţate şi lovite pentru a fi determinate în acest fel să maximizeze sumele de bani încasate din prostituţie.

Pentru racolarea clienţilor, bărbaţii ar fi postat anunţuri pentru cele trei tinere, pe site-uri de internet, prin care ofereau serviciile lor sexuale, la preţuri cuprinse între 100 – 500 de lei.

Astfel, în cursul lunii noiembrie a acestui an, cei trei ar fi obţinut în urma practicării prostituţiei de către cele trei tinere aproximativ 5.000 de euro.