Tematică tradiţională de Ziua Naţională, pentru turiştii de pe Valea Cernei!

Marile complexe hoteliere din staţiunea Băile Herculane sunt ocupate la capacitate maximă în această minivacanţă de Ziua Naţională, astfel că în aceste zile nu se mai poate găsi vreun loc în aceste hoteluri!

Minivacanţa de 1 Decembrie a fost un pachet foarte solicitat, acesta a fost vândut integral undeva pe la sfârşitul lunii septembrie, deci este o perioadă căutată şi cred că nu numai în Băile Herculane, ci peste tot în ţară, în toate staţiunile, pentru că s-au legat foarte frumos aceste zile libere şi este păcat să nu se profite de ele!, ne-a declarat Laura Pătru – directorul de marketing al Complexelor hoteliere Diana şi Afrodita din staţiunea de pe Valea Cernei.

Pachetele cuprind oferte generoase, care au atras numeroşi turişti să petreacă această minivacanţă în decorul Văii Cernei, peste care începe să se simtă tot mai mult venirea iernii! Pachetul are o tematică tradiţională, aşa cum este şi normal! Avem bucate tradiţionale, sperăm ca vremea să ne permită să putem face aşa cum ne-am propus prânzul, cu mâncare făcută la pirostrii! Vremea nu este prea încurajatoare, dar dacă ar fi doar frigul, cu acesta ne-am descurca, o ţuică fiartă, un vin fiert… cred că ar fi drăguţ, atât timp cât ploaia nu ne supără! Turiştii, ca de fiecare dată, sunt din toate zonele ţării, desigur cu preponderenţă sunt cei din Craiova şi Timişoara, bucureştenii au început să vină şi ei în număr din ce în ce mai mare în ultimul an, dar avem în general turişti din toate zonele ţării!, ne mărturiseşte Laura Pătru.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles