[FOTO] În exclusivitate pentru ascultătorii Radio România Reșița, regizorul filmului Ghinionistul, Iura Luncașu este invitatul Laurei Sgaverdea la emisiunea „Ascultă cum te ascult”

229

Radio România Reșița este radioul oamenilor. Din respect pentru toți ascultătorii noștri, managerul Laura Sgaverdea vă propune în fiecare după masă, de luni până vineri, de la ora 17:15, o temă importantă spre dezbatere la emisiunea „Ascultă cum te ascult”.

Reșițenii mai au de așteptat doar o zi, Iura Luncașu sparge ghiniounul și vor apărea pe marile ecrane. Filmul „Ghinionistul”, ce s-a turnat la Reșița și în județ, este gata pentru marele public.Binînțeles, așa cum ați aflat de la Radio Reșița România, avanpremiera filmului va avea loc la Cinema Dacia, din municipiul de pe Bârzava, mâine, 24 noiembrie.

În această după masă de la ora 17:15, în exclusivitate pentru ascultătorii Radio România Reșița, regizorul filmului Ghinionistul, Iura Luncașu împreună cu alți protagoniști sunt invitații Laurei Sgaverdea la emisiunea „Ascultă cum te ascult”.

 La  numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62, puteți intra în direct cu Laura Sgaverdea și invitații săi Iura Luncașu, Salex Iatma,Levent Sali și Radu Gabriel.

Rămâneţi cu  Radio România Reșița pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România  Reşiţa, pentru a afla  ce surprize ne pregătește regizorul și echipa sa.

Emisiunea se difuzează şi live pe pagina de facebook Radio România Reșița.