Gigi Becali: ”Am luat bani și ne-am calificat. Bucurie, bucurie, bucurie”

125

FCSB – Hapoel 1-1. Roș-albaștrii au obținut mult dorita calificare în primăvara europeană. 25.000 de fani au asistat la performanța obținută de echipa lui Nicolae Dică, una care trece de grupe la cinci ani după dublele spectaculoase cu Ajax și Chelsea.

”Am luat și bani, ne-am calificat. Am avut un 11 metri si eliminare, nu ne-a dat. Nu e niciun fel de problemă. Egalul ăsta e ca o victorie. Bucurie, bucurie, bucurie”, a comentat Becali.

Alibec a avut o cădere nervoasă în momentul în care a fost înlocuit de Gnohere. Scouterii au fost prezenți în tribune pentru a-l urmări pe atacantul de 26 de ani, dar evoluția lui a fost modestă. Astfel că un eventual transfer pare greu de anticipat.

”Ce lacrimi? Nici nu știu. A plâns probabil nemulțumit de reușitele lui. El azi n-a contat. Ești apostrofat dacă mingea e la tine pe 16 metri și o dai la adversar. Ești apostrofat, ce să faci?. Nu a fost presiune. Este Dumnezeu. Nu stăm să vorbim de Alibec, e bucurie. Steaua e calificată în primăvară, e bucurie mare. Dacă Alibec își dorește, să demonstreze.

Am fost aseară la echipă, am vorbit cu el (n.r. – Alibec). El e supărat, nu am ce să îi reproșez. Nu a putut. Ce poți să îi spui unui jucător, când nu poate? Îi reproșez când e obraznic. Acum, ce să îi reproșez băiatului? Nu a putut. Dacă nu joci, suporterii… ehe! Huiduie, ce să faci? Asta e cu suporterii. Are o atitudine. Când plângi pentru nereușite, înseamnă că e bine”, a mai spus Becali.

”Dică are misiunea lui, trebuie să îmbine lucrurile astfel încât să poată evolua și jucătorii tineri, dar și cei odihniți. Campionatul e mai important pentru noi, e prima opțiune. A jucat cu copiii odihniți. Nu vedeți ce geniu de antrenor am? A calificat echipa în primăvară. E pe primul loc în campionat”, a mai spus Becali.

Pe 21 februarie 2013 Steaua reușea o performanță care a rămas în istoria clubului. Roș-albaștrii au reușit să elimine Ajax și să se califice în optimile Europa League. Echipa antrenată pe atunci de Laurențiu Reghecampf a întors rezultatul după ce a pierdut în Olanda cu 0-2.

În returul de pe Arena Națională, echipa finanțată de Gigi Becali s-a impus cu 2-0 în timpul regulamentar, prin golurile marcate de Latovlevici și Chiricheș, reușind să ducă meciul în prelungiri. Roș-albaștrii s-au impus cu 4-2, după loviturile de departajare,scrie digisport.ro

sursa foto: digisport