Reprezentanții TAROM au anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă,  reintroducerea, începând cu 29 octombrie, a unei curse aeriene dus-întors între Timişoara şi Bucureşti.

Conform site-ului oficial al TAROM, vor fi introduse în programul de zbor cursele RO609/610 Bucureşti – Timişoara şi retur , începând cu data de 29 octombrie. Cursa de la Bucureşti la Timişoara are ora de plecare 21.30 din Capitală şi va ateriza la 22.30 la Timișoara. De la Timișoara, avionul va decola la ora 6.00 dimineața și va ajunge la București la ora 7.00.

„Pentru călătorii Bucureşti – Timişoara/Timişoara – Bucureşti preţul biletului este de la 20 euro (toate taxele incluse), iar pentru călătoriile dus-întors preţul unui bilet este de la 40 euro (toate taxele incluse). Oferta este supusă unor termene şi condiţii; locuri limitate la acest tarif”, se precizează în comunicatul oficial al TAROM.

În ofertă mai este inclus „transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 de kilograme (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kilograme bagaj de mână, check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil, servicii gratuite la bord“.

În acest moment o călătorie dus, pe ruta București-Timișoara, este oferit de CFR cu un preț de aproximativ 100 de lei.