O altă instituție de mediu din Caraș-Severin are conducere nouă.

Este vorba de Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Caraș-Severin, condus de peste un an de zile de comisarul Gheorghe Muntean. Funcția acestuia a fost preluată de vineri, 13 octombrie de fostul consilier județean Marius Bălean, numirea fiind deja semnată de conducerea Gărzii Naţionale de Mediu:

Marius Bălean a declarat pentru Radio Reşiţa că prioritară în mandatul său îi este gestionarea deşeurilor din judeţ, o problemă acerb dezbătută în toate mediile, în ultima perioadă:

Amintim că, Marius Bălean a fost purtător de cuvânt al fostului primar al municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, iar mai apoi consilier local. O perioadă scurtă a fost director al postului local de televiziune Vest TV, apoi a fost ales preşedinte al cabinetului europarlamentarului Victor Negrescu. În iunie anul trecut a candidat pentru primăria comunei Văliug, însă a pierdut alegerile. Cu două luni în urmă a renunţat la mandatul de consilier judeţean pentru o funcţie de inspector în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială şi de vineri, 13 octombrie conduce Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu. (Hardy Cvoica)