[AUDIO] Solidaritate colegială 2013

colegiul-tehnic-resitaFederaţia Internaţională a Comunităţilor Educative – Filiala Caraş-Severin în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean derulează în această perioadă  un proiect  în care sunt implicate instituţii de învăţământ din Reşiţa şi din judeţ. Campania Solidaritate colegială 2013 îşi propune colectarea  şi donarea de obiecte de către elevi şi cadrele didactice, care să fie donate mai apoi altor colegi din unităţile de învăţământ. În campanie sunt implicate toate unităţile de învăţământ din Reşiţa, dar şi şcoli din judeţ, cum ar fi Liceul Teoretic Eftimie Murgu din Bozovici, Liceul Bilingv româno-croat din Caraşova şi Şcoala Gimnazială din Zorlenţu Mare,  a precizat preşedintele filialei, inspector şcolar prof.  Manuela Stan.
În această dimineaţă, elevi ai Colegiului Naţional Traian Lalescu din Reşiţa au  adus  pachete ce vor ajunge la copiii care provin din familii cu nevoi sociale. Mihaela Holub a dialogat cu liceenii prezenţi la Colegiul Tehnic Reşiţa, unde se vor depozita toate coletele provenite din donaţii:

Săptămâna viitoare în amfiteatrul şcolii gazdă, pachetele cu donaţii vor fi oferite elevilor din şcolile înscrise în campania Solidaritate colegială 2013.

Cele mai citite

Related Articles