Avem patinoare, dar aşteptăm temperaturile potrivite

patinoar1

REŞIŢA

Un patinoar mobil natural a fost montat în Parcul Tricolorului din Reşiţa, pe amplasamentul celui artificial. Tarifele pentru intrare şi închirierea de patine vor fi aceleaşi ca anul trecut, respectiv 10 lei. Grupurile de elevi, însoţite de cadre didactice, au acces gratuit, de luni până vineri, între orele 12.00 şi 13.30. Deocamdată, patinoarul nu poate fi deschis din cauza temperaturilor ridicate din această perioadă, am fost informaţi de Primăria Municipiului Reşiţa.

ARAD

La Arad au început pregătirile pentru deschiderea patinoarului. Autorităţile aşteaptă vacanţa elevilor, dar şi ca temperaturile să scadă suficient de mult încât să permită întreţinerea acestuia la preţuri mai mici.
Până acum nu a fost anunţată nici o majorare a tarifelor de intrare, astfel acestea rămân la fel ca şi sezonul trecut. Biletul de intrare costă 9,5 lei pentru o oră, iar abonamentul săptămânal poate fi cumpărat cu 60 de lei. Programul este de luni până vineri între orele 10.00 – 21.30, iar sâmbăta şi duminica între 10.00 – 23.30.
Patinoarul municipal din Arad a fost inaugurat în anul 2006, fiind cel mai mare patinoar artificial din vestul ţării, cu o suprafaţă de 1.800 metri pătraţi.

TIMIŞOARA

Timişorenii nu vor avea, în această iarnă, un patinoar în centru. Primăria nu a avut bani să-l închirieze, aşa cum a făcut anul trecut. Viceprimarul Dan Diaconu a declarat că investiţia s-ar fi ridicat la 50 de mii de euro. S-au încercat mai multe variante, pentru spaţii mai mari sau mai mici, dar nu s-a ajuns la un rezultat. Diaconu a precizat că municipalitatea are în vedere achiziţionarea unui patinoar, anul viitor, care să fie exploatat de Primărie, având în vedere că preţul de cumpărare este aproape la fel cu cel cerut pentru chirie.

Cele mai citite

Related Articles