Contrabanda nu ţine cont de vârstă

Contrabanda cu țigări nu a dispărut de la granița cu Serbia. O femeie de 66 de ani s-a ales cu dosar penal pentru că transporta țigări de contrabandă. S-a întâmplat în această dimineaţă în zona de frontieră din Caraş-Severin. Poliţiştii au oprit autoturismul condus de femeie pe DJ.571 între Oraviţa şi Ciudanoviţa. În interior au fost găsite 500 de pachete de ţigări cu timbru sârbesc, declară purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, comisar Amina Brăilă.

„În urma controlului specific efectuat asupra autoturismului condus de P.M., o femeie în vârstă de 66 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă în portbagaj, printre bunurile transportate, cantitatea de 497 pachete cu ţigări, marca Marble, fără marcaje fiscale. Femeia a declarat că a preluat țigările de la o persoană cărei identitate nu o cunoaște și urma să le transporte in localitatea de domiciliu”.

 

Atât ţigările de contrabandă, cât şi maşina folosită la transportul acestora, o Dacie 1310, au fost confiscate de poliţiştii de frontieră, mai spune comisarul Brăilă.

Citeşte şi: Se face contrabandă şi la 80 de ani

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de aproximativ 7.450 de lei, au fost ridicate în vedere confiscării, autoturismul fiind indisponibilizat la sediul sectorului de frontieră, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”.

(Sebastian Dragomir)