În această seară de la ora 22:15, invitatul emisiunii Boema este Bruno Ştefan, asistent şi lector universitar doctor care susţine cursuri şi seminarii de sociologia oraganizaţiilor, comportament organizaţional, sociologie industrială la Universitatea Politehnica Bucureşti, dar şi scriitor şi mentor al multor generaţii de studenţi. În trecut a activat la Grupul de Dialog Social, iar în prezent este printre cei care promovează oamenii de valoare în cadrul organizaţiei non-guvernamentale România la taifas.

„Avem o viaţă pe care trebuie să o dăruim Lui Dumnezeu şi o lume pe care trebuie să o dăruim Lui Dumnezeu şi să o facem frumoasă. Sunt ferm convins că se poate. Trebuie doar să deblocăm din noi energiile care există şi pot să scoată partea frumoasă care există şi Reşiţa s-a proiectat pe o direcţie bună”, mărturiseşte distinsul nostru invitat, Bruno Ştefan.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău