Horoscop 10 august 2017

Previziunile astrale pentru 10 august:

Aspectul astral dominant al zilei de azi este sextilul Soare-Jupiter, un aspect in general benefic pentru toate zodiile. Este posibil sa apara oportunitati mai mult sau mai putin importante, care pot fi fructificate de cei care le sesizeaza rapid si sunt capabili sa actioneze prompt.La nivel macro este favorizata cooperarea intre puterea executiva si justitie.

HOROSCOP 10 AUGUST 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna in Pesti activeaza zona discretiei si a introspectiei. Este o zi buna pentru a te retrage in acel loc din tine unde sa gasesti din nou pacea si relaxarea. Observa mai mult si actioneaza mai putin, este un moment in care primesti mesaje esentiale si raspunsuri, care te vor ajuta sa construiesti si sa structurezi intr-un mod mai sanatos, viata ta zilnica.

HOROSCOP 10 AUGUST 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Contextul astral de astazi este ca un filtru, planetele sunt precum o comisie de evaluare a aspiratiilor si proiectelor tale. Sunt ele ceea ce-ti doresti cu adevarat? Ai entuziasm in activitatile in care te implici si relatiile pe care le intretii? Reprezinta toate acestea, adevarul tau? In alta ordine de idei, te afli intr-o perioada cu potential crescut de implinire a unor dorinte asa ca selecteaza cu grija gandurile, cuvintele si intentiile pe care le hranesti.

HOROSCOP 10 AUGUST 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna se afla astazi in Pesti, activand zona carierei si prestigiului. E un moment de ajustare a unor parteneriate si e posibil ca experientele de astazi, cu iz de deziluzie, sa-ti testeze sinceritatea fata de tine si in legatura cu drumul tau profesional. In alta ordine de idei, te bucuri de sustinere materiala si de tot felul de usi deschise si favoruri, oriunde privesti si mergi. Acum, niste planuri legate de casa si/sau familie, se pot realiza.

HOROSCOP 10 AUGUST 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru tine poate fi o zi a revelatiilor pretioase, apropo de drumul si evolutia ta in toate sensurile. Iti este testata sinceritatea, in special sinceritatea fata de tine, curajul de a recunoaste in ce mod si in ce privinte te-ai iluzionat si ce e nevoie sa ajustezi pentru a-ti imbunatati calitatea vietii. Pe de alta parte, foloseste energia benefica din aceste zile, care te sustine sa dezvolti si sa consolidezi parteneriate si colaborari fructuoase.

HOROSCOP 10 AUGUST 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

O zi interesanta, care poate fi perceputa ca un cumul de experiente neclare si greu de inteles, dar daca patrunzi sensuri mai profunde ale acestora, vei vedea exact ce ai nevoie acum si vei descoperi, poate, si minciuni pe care ti le-ai spus tu sau ti le-au spus altii. Este o zi in care un val poate cadea, dar in locul sau apare mai multa constienta, intelepciune si prosperitate. Sunt zile excelente pentru munca, sanatate si crestere financiara.

HOROSCOP 10 AUGUST 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este relatia ta de cuplu, ceea ce ai tu nevoie in acest moment? Exista si alte posibilitati de expresie si manifestare cu care sa vii in intampinarea celor din jur, cu mai multa compasiune si intelegere? Ziua de astazi ti-ar putea arata ca intotdeauna culegi ceea ce semeni si ca, de cele mai multe ori, compromisul si lipsa de angajament total te instraineaza de propriul suflet si de propriile daruri. O zi in care sa vii mai aproape de tine si de ceilalti, prin empatie si compasiune.

HOROSCOP 10 AUGUST 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Te afli intr-o perioada in care se pot reactiva rani vechi si capitole trecute de viata care nu au fost incheiate si acceptate inca. E momentul sa adopti o atitudine axata pe compasiune si iubire, care te va conduce spre un spatiu mult mai clar si armonios, in interiorul tau si in familia/lumea ta. In alta ordine de idei, ziua aceasta iti aduce mai multa smerenie si daruri, prin intelegerea rolului pe care unele experiente il au in viata ta si acceptarea acestora cu usurinta orice forma ar lua.

HOROSCOP 10 AUGUST 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astazi se activeaza niste setari interioare valoroase care tin in special de intuitie si de capacitatea de a simti mai mult realitatea, in loc de a gandi despre… Fii atent la ceea ce simti astazi, la mesajele interioare care tind sa te ghideze acum spre recunoasterea unor cai potrivite si a unor adevaruri, atat in privinta unei relatii de iubire, cat si in privinta unor proiecte care au sansa sa infloreasca in urmatoarea perioada.

HOROSCOP 10 AUGUST 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

E posibil ca astazi sa fii solicitat pentru a acorda sprijin si intelegere unei persoane din familie. In orice caz, sensibilitatea ta este crescuta si ai tendinta sa fii mai empatic decat de obicei. Ai grija, totusi, de propriile nevoi si nu lua asupra ta responsabilitatea celorlalti. Este, pentru tine, o zi de profunda introspectie, vindecare si transformare a unor emotii inmagazinate in interior.

HOROSCOP 10 AUGUST 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Daca ti-ai propus sa te ocupi de chestiuni pragmatice sau care cer atentie la detaliu, amana-le pentru alta zi. Ziua aceasta este mai potrivita pentru comunicare intuitiva, empatica, de la suflet la suflet. De asemenea, fii atent la ce spui, unele cuvinte e bine sa mai fie pastrate o vreme. Indicat este sa asculti mai mult si mai atent, sa selectezi intuitiv ce ai nevoie din ce auzi si sa te bazezi doar pe ceea ce suna adevarat pentru tine.

HOROSCOP 10 AUGUST 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Luna se afla astazi in Pesti. Contextul astral te invita, pe de o parte sa descatusezi potentialul creativ, geniul interior care te duce caatre prosperitate, iar pe de alta parte, sa-ti conservi resursele materiale. Poate fi, de altfel, si un moment de deziluzie care te ajuta sa vezi mai clar cine iti este aliat si cine nu, pe drumul tau.

HOROSCOP 10 AUGUST 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Unele intentii lansate cu ceva timp in urma pot acum sa-si arate primii vlastari. Insa, in acelasi timp, s-ar putea sa vezi si niste iluzii pe care ti le-ai facut cu privire la un context profesional sau o relatie cu un sef/o autoritate. Astazi e necesar sa fii sincer fata de tine si sa-ti iei timpul necesar pentru a procesa sentimentele multe si profunde, inainte de a lua decizii radicale sau a reprosa cuiva ceva.

De același autor

Related Articles