[FOTO] Marius Tudor, directorul interimar al Teatrului de Vest, invitatul emisiunii „Între noi. Rămâne între noi”

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară la emisiunea „Între noi. Rămâne între noi”,de la ora 22,  avem un invitat special, Marius Tudor, care se afla din 26 iulie în postura de director interimar al Teatrului de Vest Resita  și  va asigura interimatul la conducerea unităţii de cultură până în data de 22 noiembrie 2017.

 Marius Tudor este absolvent al Facultăţii de Arte George Enescu din Iaşi şi este angajat al Teatrului de Vest Reşiţa, ca actor, din anul 2007. A jucat de-a lungul timpului în mai multe spectacole pentru copii şi adulţi, între care „Un tramvai numit dorinţă”-de Tennesse Williams, „Migraaanţi”- de Matei Vişniec, „Hipnotizatorul”-de Vasilli Sigarev

La numerele de telefon 0255206061 sau 0255 20.60.62 puteţi intra în direct cu Marius Tudor.

Pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România  Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

 

 

De același autor

Related Articles