adriana trandafir 1

2 ore și mai bine de râs au primit reșițenii în această seară din partea Primăriei municipiului care a dorit astfel să le arate și ce s-a făcut la Cinematograful Dacia – prin sponsorizarea Societății CEZ România.
2 ore și mai bine vulcanica Adriana Trandafir, secondată cu brio de Andreas Petrescu-cel care a scris textul comediei Mă mut la mama și de Gabriel Fătu,a râs, a plâns și a trecut printr-o mulțime de stări date atât de statutul de mamă cât și de cel de femeie care are dreptul la fericire.
Sala a fost plină- pentru că reșițenii nu au uitat-o niciodată pe Zăpăcita de la ora 4, așa cum nici Adriana nu a uitat niciodată publicul care i-a fost alături la debut dar și de fiecare dată în care revine în orașul de pe Bârzava. La finalul spectacolului, în ropote de aplauze, ea a mulțumit din suflet celor ce îi sunt mereu alături: spectatorilor .
A fost un cadou deosebit, în deschiderea acestei luni a cadourilor, făcut de Primăria municipiului, de la care toată lumea așteaptă și alte evenimente .

adriana trandafir 1 (1)

adriana trandafir 1 (2)