CET 2010Aproximativ 1.800 de reşiţeni mai sunt racordaţi, în acest moment, la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice, iar spre deosebire de ultimele săptămâni din vara acestui an, numărul celor care se debranşează a scăzut, a precizat directorul CET 2010, Toader Dănilă.

În acest moment societatea este pregătită de anotimpul rece, iar cu excepţia plăţii restante la gaz pentru a două jumătate a lunii noiembrie nu există datorii. Directorul CET 2010, Toader Dănilă, a mai precizat că primăria municipiului Reşiţa şi Consiliul Local vor asigura ajutorul necesar societăţii pentru ca nici un abonat la CET 2010 să nu rămână în frig iarna aceasta.

Potrivit direcotrului, Toader Dănilă, angajaţii societăţii sunt în continuă stare de veghe pentru a putea preveni şi repara eventualele defecţiuni care pot apărea în unele zone ale municipiului unde instalaţiile sunt tot cele vechi. În acest sens, acesta a asigurat că în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut abonaţii care vor fi afectaţi să nu rămână fără încălzire mai mult de o zi.

Societatea CET 2010 furnizează în acest moment agentul termic în regim continuu. Potrivit directorului societăţii, cei peste 1.800 de abonaţi la sistemul centralizat de încălzire, precum şi societăţile comerciale şi unităţile de învăţământ din Reşiţa vor avea căldură 24 de ore din 24. În ceea ce priveşte apa caldă, aceasta este oprită doar pe parcursul nopţii, între orele 23.00 şi 05.00, a mai precizat Toader Dănilă.

Inginer Toader Dănilă, directorul CET 2010: