[FOTO] Mari oameni de teatru, în exclusivitate pentru Radio România Reşiţa, în această seară la Boema!

„Azi în Timișoara, mâine-n toată țara” ar putea  fi laitmotivul celei de-a XXV-a ediție a Galei UNITER,  desfășurată la Teatrul „Mihai Eminescu” din Timișoara. După un sfert de secol de teatru românesc, eroii scândurii au adus cu ei mesajul poveștii care trebuie spusă mai departe următoarelor generații de artiști, spectatori, pentru că arta este cel mai bun cronicar al vremurilor care păzește cel de-al doilea teritoriu al unui stat-Cultura.

În această seară îi puteţi asculta la emisiunea Boema, de la ora 22,15:

Ion Caramitru, presedintele UNITER, Ion Rizea, directorul adjunct al teatrului timișorean, Andrei Huțuleac, câștigătorul premiului pentru cel mai bun rol titular, Gheorghe Visu, câștigătorul premiului pentru cel mai bun rol secundar, regizorul Radu Afrim și  marele Victor Rebengiuc  au răspuns echipei Radio România Reșiţa, luni seara la Gala Premiilor UNITER, iar în această seară îi puteţi asculta la emisiunea Boema, de la ora 22,15.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

 Anca Bica Bălălău