CSM Şcolar Reşiţa a învins Lugojul.Loc fruntaş pentru rosso-neri

125

În Liga a III-a de fotbal, seria a 4-a, CSM Şcolar Reşiţa a evoluat sâmbătă, 25 martie pe teren propriu cu CSM Lugoj de care a dispus cu 3-0. Golurile au fost marcate de Liuba, de două ori şi Muselin.La pauză scorul a fost 2-0.

La finalul jocului antrenorul gazdelor, Leontin Doană a preciat că scorul nu a reflectat realitatea din teren:

„Scorul nu reflectă realitatea din teren.Eu îmi felicit jucătorii pentru tot şi dedicăm această victorie maseurului Gigi Rouă, aflat pe patul de spital, într-o situaţie critică. Avem echipă, avem un nume în spate, dar din această serie suntem cei mai îndreptăţiţi să promovăm.Trebuie să demonstrăm asta și pe teren”.

Cosmin Petruescu, antrenorul de la CSM Lugoj a declarat:

„A fost un joc frumos. Nu mi-aș fi dorit lucrul acesta, mi-aș fi dorit un joc eficient de partea echipei noastre. Am făcut foarte multe greșeli copilărești, neprovocate de adversar, dar atunci când ai jucători tineri e normal să apară și astfel de fluctuații de formă. Doresc să-l felicit pe Leo Doană pentru felul cum a pregătit acest joc, au fost mai inspirați în fața porții și în multe momente calitatea individuală a înclinat balanța în favoarea echipei gazdă”.

Alte rezultate de sâmbătă din aceeaşi serie:

Gloria Lunca Teuz Cermei – Pandurii Târgu Jiu II   2-2

UTA Bătrâna Doamnă II – Performanţa Ighiu 2-2 şi

Ripensia Timişoara – Millenium Giarmata 3-2.

Pe locul I în clasament a trecut CSM Şcolar Reşita cu 32 de puncte, la egalitate de puncte, dar difernţiate de golaveraj, cu Industria Galda.