[AUDIO] Primăvara se deschide la Bocşa, Marele Şantier!

Primaria BocsaDoar lunile de iarnă şi finalizarea procesului de atribuire a lucrărilor de execuţie îi mai despart pe locuitorii din Bocşa de deschiderea marelui şantier de apă şi canalizare pe străzile localităţii. Principalii beneficiari ai proiectului vor fi cetăţenii din cartierul Bocşa Montană, iar lucrările sunt prevăzute să înceapă în luna martie a anului viitor, a precizat primarul Eugen Cismăneanţu. Vechimea reţelei actuale de apă şi absenţa reţelei de canalizare sunt în prezent, poate, problemele cele mai mari ale urbei, a mai spus primarul.

în prezent sunt realizate doar lucrări de reparaţii acolo unde apar avarii la reţea. Potrivit primarului Eugen Cismăneanţu,  se fac înlocuiri de ţevi pe porţiunile cu probleme, iar acest tip de lucrări va beneficia de constante alocări de fonduri de la bugetul local. Reţeaua de apă este însă una veche, precizează primarul:

Reţeaua de apă a Bocşei urmează să fie extinsă de anul viitor printr-un proiect la nivel judeţean, care beneficiază de o finanţare nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională şi din Fondul de Coeziune sub obiectivul Convergenţă în România. Peste 18 km de reţea nouă sunt prevăzuţi a fi astfel realizaţi.

Cele mai citite

Related Articles