[AUDIO] Summit-ul şefilor de guvern din Europa Centrală şi de Est-China a ajuns la final

pontaLucrările Summit-ului şefilor de guvern din Europa Centrală şi de Est-China s-au încheiat cu adoptarea documentului Bucureşti-linii directorare, care prevede promovarea afacerilor în domeniul infrastructurii, IMM-urilor, agriculturii, transporturilor feroviare şi telecomunicaţiilor. Anul 2014 a fost declarat ca an al promovării investiţiilor în relaţia Europa Centrală şi de Est – China. La această oră, continuă atelierele de lucru, pe cele 5 domenii de activitate economică. La o declaraţie de presă comună cu omologul său chinez, premierul Victor Ponta a afirmat că discuţiile de la Bucureşti au fost o ocazie pentru a prezenta regiunea ca pe una cu mare potenţial de dezvoltare:

Premierul chinez, Li Keqiang, a apreciat la rândul său că este important ca de acum încolo să se depună eforturi pentru a transpune în realitate proiectele discutate la Bucureşti:

La Palatul Victoria, continuă şi seria discuţiilor bilaterale ale premierului Victor Ponta cu omologii săi din Polonia, Slovacia, Cehia, Albania şi Slovenia.

De același autor

Related Articles