Primăria Reşiţa invită cetăţenii în noaptea de Revelion în centrul civic. Începând cu ora 22.00, pe scena din Piaţa 1 Decemebrie vor evolua trupele Red Flame, Phaser şi Cristi Iakab & The Road Band, pe care reşiţenii le cunosc şi le apreciază. La miezul nopţii, va avea loc tradiţionalul foc de artificii. Din programul din acest an lipsesc interpreţii de muzică populară.

*************

Timişorenii sunt invitaţi să petreacă noaptea dintre ani în Piaţa Victoriei unde sunt programate mai multe concerte şi un spectacol de artificii. Cap de afiş este Ştefan Bănică Jr. care va cânta la Revelionul în aer liber de la Timişoara.

Petrecerea din centrul Timişoarei începe la ora 20:00, când pe scena din Piaţa Victoriei vor urca Geo Da Silva & Sean Norvis. Cei doi DJ vor fi urmaţi de la ora 21:00 de formaţia Alpha Team. Solista formaţiei care abordează cover-uri este Oana Vincu, care s-a făcut cunoscută de vremea trupei Genius. De la ora 22:00 sunt programaţi cei de la Cobzality, grup format de doi percuţionişti de la trupa Sistem: Florin Romaşcu şi timişoreanul Robert Magheţi.

Capul de afiş al petrecerii de Revelion va fi Ştefan Bănică Junior, care va urca pe scenă la ora 23:00. Concertele vor fi urmate de un show de artificii.

Toate manifestările organizate de Primăria Timişoara, în această lună, costă 700.000 de lei, bani din bugetul local.

************

Focul de artificii va fi principala atracţie a revelionului în aer liber de la Arad. Primăria Arad anunţă jocul de artificii va fi unul dintre cele mai spectaculoase din ultimii ani.

Arădenii sunt invitaţi să aştepte trecerea în noul an pe ritm de muzică. De la ora 22:00, vor urca pe scena din faţa Palatului Administrativ Nova Band, Hidro Grup 8, Q Band şi Claudia Iuga.

Principala atracţie pentru sutele de arădeni care aleg să vină în fiecare an pe platoul din faţa Palatului Administrativ vor fi, cu siguranţă, focurile de artificii.

Revelionul a costat Primăria Arad 80.000 lei, din cea mai mare sumă a fost alocată pentru focul de artificii. Acesta va fi lansat din parcul din spatele Primăriei, sub supravegherea pompierilor.

1 COMENTARIU

  1. Red Flame, Phaser şi Cristi Iakab & The Road Band, cine is si unde i-ti gasit, stau acasa. Multam oricum ca ati anuntat.

Comments are closed.