[VIDEO] 26 decembrie la Cinema Dacia din Reşiţa. Vezi ce filme rulează!

Nu ştiţi ce să faceţi în a doua zi de Crăciun? O variantă de relaxare ar fi un film bun. Cinematograful Dacia din Reşiţa este deschis şi astăzi, iar oferta este mai mult decât variată.

Ora 12.00, 14.00 – Hai să cântăm! 3D dublat

Buster Moon, un Koala spilcuit care conduce un teatru odinioară elegant, dar căzut acum în ruină. Buster este eternul optimist, bine, e și un pic șarlatan, dar tot ce iubește pe lumea asta este teatrul său, așa că o să facă orice îi stă în putință ca să-l salveze de la dispariție. Pentru că ambiția vieții sale e pe cale să se risipească pentru totdeauna, Buster are o singură șansă să readucă strălucirea giuvaerului: organizarea celui mai mare concurs muzical din lume! Ideea prinde viață rapid, și absolut toată lumea e entuziasmată și vrea să participe, dar, în urma selecțiilor, rămân în concurs cinci concurenți: un șoarece care cântă piese clasice cu aceeași ușurință cu care escrochează, o elefănțică adolescentă timidă, care are trac pe scenă, mama suprasolicitată a 25 de purceluși, care de-abia așteaptă o pauză de la îndatoririle materne, o gorilă-gangster, care vrea să scape de viața de tâlhar la care îl predestina familia, precum și o femelă de porc-țepos, care se chinuie să scape de iubitul ei încrezut pentru a începe o carieră solo. Fiecare dintre aceștia va urca pe scena lui Buster cu speranța că aceasta e șansa unică de a-și schimba cursul vieții.

Ora 16.00 -La la land

La La Land spune povestea unei actrițe aspirante și singuratice, Mia, și a unui carismatic dar arogant pianist de jazz, Sebastian . Cei doi ajung să se îndrăgostească unul de celălalt, însă iubirea lor este pusă la încercare de mediul dificil oferit de industria de divertisment în care evoluează.

Ora 18.30 – BLOCKBUSTER Rogue One: O poveste Star Wars 3D

Rogue One începe cu 34 de ani înainte de Star Wars VII: Trezirea Forței și cu aproximativ două decenii după ce tiranicul împărat Palpatine preia puterea în Star Wars III: Răzbunarea Sith. Imediat după întemeierea Imperiului Galactic, o trupă de combatanți rebeli aflați în derivă conduși de Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, se unesc pentru a îndeplini o misiune disperată: să fure planurile pentru Steaua Morții înainte ca acestea să fie puse în aplicare în slujba întăririi puterii Împăratului. Steaua Morții este amenințarea prin care Împăratul Palpatine ține sub „călcâi” sistemele solare care încep să se ridice împotriva lui.

Ora 21.00 – Pasagerii 3D

În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează. Acum, Jim şi Aurora îşi dau seama că va trebui să trăiască tot restul vieţii la bordul navei, care, ce e drept, le asigură condiţiile cele mai bune de trai. Ei încep să se simtă atraşi unul de celălalt şi apoi să se îndrăgostească… până când descoperă că nava se află în mare pericol. Vieţile a 5000 de pasageri adormiţi se află în mâinile lor. Numai Jim şi Aurora îi vor putea salva.

De același autor

Related Articles