Bolnavii care sunt nevoiţi să-şi petreacă Crăciunul în Spitalul Judeţean din Reşiţa vor avea parte de un meniu bogat. Conducerea instituţiei sanitare şi-a propus să îi facă pe aceştia să treacă mai uşor peste această situaţie şi să simtă spiritul acestei sărbători.

Cărăşenii care îşi vor petrece Crăciunul într-un salon de spital, vor avea parte  de o masă îmbelşugată  cu produse tradiţionale. Astăzi în prima zi de Crăciun, friptura de porc sau pui, orezul cu ciuperci şi  cozonacii vor fi nelipsite din meniul bolnavilor care nu sunt nevoiţi să ţină regim.

Şi în acest an, cheltuielile cu meniul de sărbătoare vor fi suportate integral de firma care distribuie mâncarea în unitatea medicală. Un meniu la fel de bun va fi şi în a doua zi de Crăciun, care va cuprinde dimineaţa, pâine cu unt sau caşcaval, la prânz o supă de găluşte cu griş, un grătar din piept de pasăre cu garnitură şi salată, iar seara – brânză de vaci cu smântână şi compot.

Daiana Roşca