Moş Crăciun a ajuns în această seară, cu mare fast, la copiii poliţiştilor de pe Valea Cernei, spre bucuria celor mici care l-au aşteptat lângă bradul împodobit în faţa sediului Poliţiei oraşului Băile Herculane. Pentru a-şi semnala prezenţa pe raza staţiunii, Moş Crăciun a făcut un tur al oraşului, sub escorta maşinilor Formaţiunii Rutiere şi spre nedumerirea multor localnici, care nu ştiau ce se întâmplă!

La sosire, Moşul s-a adresat celor prezenţi, copii, părinţi şi bunici, apoi a ascultat câteva colinde şi poezii de la cei mai curajoşi dintre cei mici! Cu mare bucurie a fost aşteptat Moş Crăciun în Sala de festivităţi a Poliţiei, unde a împărţit pungi cu cadouri tuturor copiilor, între care şi 15 copii ai unor familii nevoiaşe din oraş, cărora poliţiştii au dorit să le ofere o mică bucurie în spiritul sărbătorii Crăciunului!

„Moş Crăciun mi-a adus nişte papuci de casă, mi-a mai adus multe dulciuri şi o pijama ca a mamei! Nu i-am făcut listă pentru anul viitor, dar o să-i fac! Vreau să mă mai gândesc!, ne spune o fetiţă”. Iar o altă fetiţă ne mărturiseşte : Moş Crăciun mi-a adus multe dulciuri, dar vine şi mâine şi îmi aduce un şah!  Şi la noi a venit Moş Crăciun plin de daruri pentru copiii noştri  şi din 15 familii nevoiaşe pentru a le oferi acea plasă care sperăm să fie plină de bucurii şi plină de produse care să-i ajute pentru anul care va începe! Copiii au fost bucuroşi că au văzut acea patrulă a Poliţiei Rutiere însoţită de Moşul nostru! Din păcate, este un Crăciun fără zăpadă, dar cu multe bucurii, mlte daruri şi copii fericiţi! Sărbători fericite şi La mulţi ani! Să avem o colaborare la fel cum a fost şi în acest an!

Paul-Sever SMADU